YES! Het ebook is naar je onderweg...

Wat leuk dat je mijn ebook hebt aangevraagd! 

De mail met de link is op weg naar je inbox. 

Ik ben Corrie, eigenaar van Concept04. Waar ik als interieurontwerper ontzettend blij van word is jou begeleiden van eerste schets tot het leven van jouw woondroom! 

Wat mij altijd enorm fascineert is het samenspel van allerlei specialismen als mensen hun huis laten (ver)bouwen. Het viel mij op dat daarin regelmatig dingen fout lopen omdat er geen verbindende schakel is die overzicht heeft en houdt. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in verbouw en nieuwbouw. Met concept04 wil ik die verbindende schakel zijn. 

Ik begeleid mensen die gaan verbouwen of een huis laten bouwen op ontspannen wijze naar een woning en een interieurontwerp waarin kwaliteit en luxe voorop staat. Tijdloos wonen in serene luxe. 

Veel plezier met het E-book. 

PS Wil je direct met mij in gesprek? Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en ik plan binnen 24 uur een gesprek met je! 

Corrie Meliefste

eigenaar concept 04
[activecampaign]

MASTERCLASS KICKSTART VOOR JE WONING

Ga jij je huis laten bouwen of ga je verbouwen? Laat mij je helpen om een vliegende start te maken met het (ver)bouwplan.

Krijg helder wat je woonwensen zijn, welke routekaart je moet volgen in het (ver)bouwproces en hoe je een goede basis legt voor je woning. 

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.