badkamer renovatie jaren 20 huis

DENK IN MOGELIJKHEDEN

Als interieurontwerper kom ik dagelijks in veel verschillende huizen en interieurs. Het is mijn expertise om elke nieuwe woning of plattegrond met een frisse blik te bekijken. Ik denk in mogelijkheden om het beste uit jou interieur te halen!

Ik geef ideeën waar jij zelf nog niet aan had gedacht. Met verschillende interieurindelingen, sfeerbeelden en voorbeelden krijg jij al een voorproefje wat we met jou interieur gaan doen.

MAAK HET VISUEEL

De beste interieurindeling en de mooiste oplossingen voor je huis ga ik visualiseren in 3D beeld. Hierdoor kan jij alvast door je nieuwe huis lopen en krijg je een goed beeld van je interieur. Aanpassingen in de indeling van het huis voeren we door en met een passend lichtplan komen interieur en licht samen. Zo komt jouw interieur het beste tot zijn recht!

koffiehoek keuken
kleurinspiratie gastenkamer

DE INGREDIËNTEN VOOR JOUW INTERIEUR

Ik maak een kleur en materialen palet voor je interieur. De juiste vloer, de mooiste kleuren of behang op de wanden. Of juist een mooi gekleurd plafond!

Maar ook de raambekleding kiezen we zorgvuldig uit. 

Alle materialen in je huis vormen één geheel. Met stalen en offertes heb jij een duidelijk beeld wat de ingrediënten zijn voor je interieur. 

REALISEREN

Verbouwen of een nieuw huis laten bouwen is altijd een onrustige periode. Ook daarin kan je op mijn expertise vertrouwen. Ik heb al veel verbouwingen begeleid en ik weet waar op te letten om de verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een heldere communicatie met elkaar en met de samenwerkende partijen vind ik belangrijk. Wanneer er vragen zijn of knelpunten dan los ik deze op. Zo wordt het interieurontwerp op een prettige manier gerealiseerd. 

maatwerkkast gastenkamer
detail woonaccessoires hk living

KERS OP DE TAART

Wanneer je eenmaal bent verhuisd of de verbouwstof is neergedaald kom ik langs om de ruimtes af te stylen.

Ik neem verschillende woonaccessoires mee die het interieur helemaal afmaken.

Van schets tot styling, met Concept 04 verzorg ik graag het complete interieurconcept.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.