verbouwen of verhuizen
Eethoek serre

een interieur wat bij u past

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwe woning gekocht of u gaat uw bestaande woning aanpassen.

U wilt zelfstandig en comfortabel wonen en daar help ik u graag bij.

Met Concept04 krijgt u een interieur met oog voor detail, voor luxe en voor tijdloos wonen. Zonder keuzestress, onnodige tijdsverspilling en extra geregel.

levensloopbestendig wonen

Gaat u verhuizen naar een nieuw levensloopbestendige woning of appartement? Dan zult u ongetwijfeld merken dat er veel keuzes op u afkomt.

Een goed licht en electra plan wat past bij de indeling van de woning en die rekening houdt met het gebruik van extra voorzieningen in de toekomst.

Een prettige indeling van de keuken en het sanitair waar voldoende comfort en bewegingsruimte is.

Corrie van Concept04 heeft ervaring met het maken van lichtplannen en werkt regelmatig samen met aannemers en architecten. 

Laat u ontzorgen en besteedt het maken van een goed lichtplan, de prettigste indeling van uw woning uit aan een interieurexpert. 

Eigenaar Concept 04

woning aanpassen

Wanneer u graag wilt blijven wonen in uw huidige huis en zoekt naar mogelijkheden om deze te verduurzamen en levensloopbestendig te maken, maak ik graag een passend ontwerp voor u.

Al ruim zes jaar heeft Corrie van Concept04 ervaring met het verbouwen van woningen en ontwerpt zij graag een aanpassing van uw woning waar u nog jaren plezier van kan hebben.

Een slaapkamer met inloop badkamer op de begane grond. Een goede indeling van het huis. Een verbeterd licht en electraplan. Of mooie maatwerkoplossingen in uw interieur. Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden. 

maatwerkkast inbouw
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.