Voor mensen die hun huis gaan verbouwen of een nieuw huis laten bouwen en graag duurzaam willen investeren in hun interieur ontwerpt CONCEPT04 interieurs en begeleidt bij de uitvoering ervan. Een oud schoolpand, een mooie woonboerderij of een compleet nieuw huis? Wat je woonwens of situatie ook is, in mijn ontwerpen combineer ik de karakteristieken van de bewoners, het pand en de omgeving.

De besluiten die je neemt met de architect of aannemer beïnvloeden de latere mogelijkheden in je interieur. Benut het maximale van het ontwerpproces van alle partijen en plan je verkenningsgesprek met mij al in de tekenfase.

Elke aanpassing in de woning heeft invloed op het geheel. Bij voorkeur ontwerp ik het interieur en het lichtplan samen om tot een mooi samenhangend geheel te komen.  Mijn interieurhart gaat sneller kloppen wanneer ik een totaal interieurconcept mag ontwerpen, hoewel ik ook alleen de begane grond of een keuken/badkamer ontwerp. 

In een vrijblijvend gesprek ontdek je of jij met CONCEPT04 wilt samenwerken voor het interieurdesign van jouw woning.  

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.