Lichtontwerp 1

Licht en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kunt nog zo’n mooi interieur hebben in huis maar zonder goede verlichting komt het interieur niet goed tot zijn recht. Verlichting heeft enorme invloed op hoe u de ruimte beleeft en gebruikt en hoe u kleuren ervaart.

Concept 04 is specialist in maken van lichtplannen. Ik ontwerp een lichtplan en dankzij mijn netwerk aan leveranciers, aannemers en installateurs kan ik ook de levering en uitvoering verzorgen. 

Tip: laat het lichtplan ontwikkelen voordat de aannemer aan de slag gaat! 

wever ducre sqube on track
badkamer verlichting
verbouwen of verhuizen
woonkamer verlichting
trapverlichting
Eethoek 1

lichtplan

Een goed lichtplan is essentieel voor een gebalanceerd interieurontwerp. Ik denk graag met u mee om hiermee de basis te leggen voor uw interieur. Verlichting draait niet enkel over het toevoegen van licht, het gaat des te meer over het weglaten waar het niet van toegevoegde waarde is. Het spel tussen natuurlijk en kunstmatig licht, licht en schaduw, architectuur en de gebruiker is waar de uitdaging van een goed doordacht lichtplan zit. Een goed lichtplan is opgebouwd in meerdere lagen, zodat ieder moment van de dag de verlichting ondersteunend is aan uw wensen.

design verlichting

1. Licht voor de gebruiker

Als gebruiker heb je bepaalde verlichting nodig voor je dagelijkse leven. Denk aan een tafellamp, bureaulamp of vloerlamp bij de bank om uw boek te lezen. 

2. Licht voor de architectuur

Door op de juiste plaats een accent te leggen op bepaalde elementen die uw woning bijzonder maken, bijvoorbeeld een wallwash op die ene stenen muur of een uplight voor dat monumentale plafond.

3. Licht voor de functies

De basisverlichting voor je woning, vaak relatief onopvallende functionele verlichting die ervoor zorgt dat het prettig is om in je woning te verblijven. Denk hierbij aan verlichting om te werken, jezelf aan te kleden of in de keuken.

4. Licht als blikvanger

Een mooie lamp als blikvanger voor in je interieur. Een opvallend accent in de entree van uw woning. Een prachtig accent boven het kookeiland of bij de eettafel. Met deze blikvanger markeert u die elementen in uw interieur die belangrijk voor u zijn. 

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.