Interieurontwerp CONCEPT | 04

Over

Een nieuwe naam

Sinds 1 juni is Villa Meliefste overgegaan naar een nieuwe naam CONCEPT | 04.

Meliefste is mijn eigen achternaam, een Zeeuwse achternaam. Villa Meliefste is ooit begonnen met een inspiratieblog over interieur en een webshop met interieuraccessoires. Na 4 jaar heb ik een interieuropleiding gevolgd om interieuradvies te kunnen geven wat echt mijn passie was. Daarbij volgde ik een lichtopleiding als specialisatie in mijn vak. Sinds 3 jaar werk ik als interieurontwerper.

Steeds meer werkte ik met aannemers en architecten en ik merkte dat de naam soms wat verwarrend was en onvoldoende aangaf om wat voor werk het ging.

Daarom besloot ik om de naam te veranderen naar CONCEPT | 04. Naar het ontwerpen van interieurconcepten voor woningen. Waarbij ik schets, indeling, lichtplan tot detaillering van meubels en accessoires bij elkaar laat komen.

Met CONCEPT | 04 richt ik mij op verbouw en nieuwbouw van woningen. Ik ontzorg jou als klant in het regelen en afstemmen van het interieur in samenwerking met de aannemer/architect.

verbouwen interieurontwerp
interieurkeuzes

CONCEPT | 04

Waarom | 04? In het interieurontwerpproces zijn er vier kwadranten die bij elkaar komen. De klant, de aannemer/architect, derde leveranciers en ikzelf als interieurontwerper die zorgt voor de verbinding tussen de verschillende partijen.

| 04 staat ook voor mij voor vier kernwaarden in mijn vak:

Kwaliteit | kies voor een duurzame investering in je interieur, kies voor kwaliteit

Luxe | ik ontwerp een interieur wat voor jou is ontworpen met mooie details en materialen

Communicatie | een open en heldere communicatie tijdens het werkproces vind ik erg belangrijk

Persoonlijk | tijdens het ontwerpproces trekken we een tijdje met elkaar op. Een interieur ontwerpen is heel persoonlijk. Daarom vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en vertrouwen om verder te gaan.

| 04 staat ook voor mijn vier prachtige dochters waarvan ik moeder mag zijn. Zij houden mij met de benen op de grond en laten zien hoe een interieur doorleefd wordt.

interieur comfort pakket

Een interieurontwerp hoe ziet dat eruit?

Ga je een huis bouwen of ga je verbouwen aan je woning dan maak ik een interieurontwerp waarbij je kan kiezen tussen COMFORT of LUXE.

Ga je verbouwen en kies je voor het VERBOUW COMFORT pakket dan maak ik een interieurontwerp inclusief indeling, lichtplan, kleuren/materialen en meubels en accessoires. Je kan in 3D beeld zien hoe je woning er straks na de verbouwing uitziet. De afstemming met de aannemer/architect regel je zelf.

Ga je verbouwen en wil je het regelen van de verbouwing uitbesteden, kies dan voor een VERBOUW LUXE pakket. Geen onnodige tijdsverspilling, geen gestress en extra geregel. Ik ontwerp een totaal interieurconcept met maatwerkmeubels die naar jouw wensen zijn ontworpen. Ook regel ik de afstemming met de aannemer en derde leveranciers.

Ga je een huis laten bouwen en kies je voor het NIEUWBOUW COMFORT pakket dan werk ik tijdens de ontwerpfase van de woning een goede basis van je woning. Denk aan de indeling, het lichtplan, vloer afwerking en de keuken en sanitair indeling. Hiermee heb je een goede basis van je woning.

Het NIEUWBOUW LUXE pakket is er voor jou als jij een huis laat bouwen en het totale interieur van schets tot meubels wil laten uitwerken. Ik maak een totaal interieurconcept voor je nieuwe woning. Ik begeleid jullie tijdens de voorbereidende bouwfase en tijdens de bouw. Zo krijg je een huis op maat met een hoogstaand kwalitatief interieur

maatwerk kast
doorkijk haard

CONCEPT | 04 IS ER VOOR JOU

Ga je verbouwen of ga je een huis laten bouwen? Wil je het interieur en het exterieur mooi in elkaar laten doorlopen. Wil je een fijn huis wat helemaal bij je past en hoe jij wilt leven?

Vraag een persoonlijk advies aan, vrijblijvend. Ik maak graag online of offline kennis met je, ik hoor graag wat je woonwensen zijn en wat 

CONCEPT | 04 voor jou kan betekenen. Mail: hallo@concept04.nl of bel naar 06 52868477

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.