gratis e-guide: De 5 valkuilen bij het bouwen van je nieuwe woning

over mij

concept 04

over mij (1)

Dit is wie ik ben

Ik ben Corrie, eigenaar van Concept04. In 2018 ben ik begonnen met mijn interieurontwerp bureau.

Na het volgen van een interieuropleiding heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het begeleiden van verbouw en nieuwbouw interieurprojecten.

Ik heb een verdiepende opleiding voor lichtontwerpen gevolgd en een cursus Bouwkunde. Ik werk regelmatig samen met architecten en aannemers. Het is prettig om al vroegtijdig in het tekenproces van jouw huis samen te werken om zo het meest optimale uit het ontwerp te halen.

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik was altijd al bezig met het inrichten van huizen en ruimtes. Als ik een ruimte binnenstap bekijk ik hoe ik deze zou inrichten. Er is altijd zoveel meer uit een ruimte te halen dan je denkt. Het is heerlijk en inspirerend om vanuit een lege ruimte/plattegrond te starten en te bedenken hoe deze ingericht kan worden.

Hoe werk ik

Mijn uitgangspunt is om een huis zo te ontwerpen en in te richten dat het bij jou past, tijdloos is en toch eigentijds.

Op deze manier investeer je duurzaam in je interieur.
Daarom vind ik het belangrijk om bij de start van onze samenwerking goed helder te krijgen hoe jij de ruimtes in je huis gebruikt.

Hoe beweeg je en leef je? Wat vind je belangrijk als je thuiskomt? Wat betekent voor jou comfort en luxe? Wat zijn jouw routines en woonrituelen?

Als ik in mijn ontwerp daarbij aansluit, past het interieur altijd bij jou en voel jij je er prettig.

werkwijze (1)

portfolio