gratis e-guide: De 5 valkuilen bij het bouwen van je nieuwe woning

interieurontwerp jaren 30 woning Amersfoort

interieuradvies jaren 30 woning

interieurontwerp jaren 30 woning amersfoort

Een prachtig vrijstaande jaren 30 woning in Amersfoort krijgt een nieuw en eigentijds interieurontwerp. De sfeer en uitstraling van de woning blijft behouden maar het totale interieur wordt naar nu getrokken. Met oog voor detail, een voorliefde voor design en een prettige leefsfeer en een goede akoestiek zijn elementen die belangrijk zijn in het uiteindelijke ontwerp.

interieurontwerp jaren 30 woning amersfoort
groenstyling interieur

jaren 30 woning

De basis in de woning is een prachtige visgraat vloer. Deze was donker gekleurd en glimmend. Door de vloer te behandelen met een matte lichte vergrijsde olie, krijgt deze een totaal andere uitstraling.

Verder is voor de wanden gekozen voor behang waarin linnen is verwerkt van DutchWallTextile. In een vergrijsde groentint en een zachte roze tint. 

linnen behang

interieurindeling

Deze vrijstaande woning heeft meerdere ruimtes en zithoeken. Er is een centrale zithoek, een zithoek bij de tv en een serre waar ruimte is voor spelletjes, lezen en muziek.

In het interieurontwerp zijn voor de grote meubels lichte rustige tinten gekozen. De kleuren van het behang komen dan weer terug in de fauteuils en accessoires. 

doorkijk woonkamer
interieurontwerp nieuwbouw

interieurdesign

In de serre is een ronde tafel gekozen in de veelhoekige nis. De ronde designlamp van Petite Friture herhaalt de ronde vorm van de tafel. 

Een eigentijdse kast van Tylko geeft de oude sfeer van het huis weer een nieuwe touch. 

serre zithoek
interieurdesign
eetkamer
eetkamer
eetkamerstoel
interieurstyling
interieuradvies woning
design verlichting

interieuradvies nodig?

Ga je ook verhuizen naar een nieuwe woning? Wil je het interieur van je huis vernieuwen? Of heb je plannen om een huis te laten bouwen? Concept 04 is gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs voor verbouwingen en nieuwbouw van woningen. Met ons netwerk aan specialisten en ervaring kan er een mooi en passend interieur worden gerealiseerd.

Maak vrijblijvend een afspraak via hallo@concept04.nl 

 

fotocredits Chiela 

portfolio