gratis e-guide: De 5 valkuilen bij het bouwen van je nieuwe woning

verbouwing woning en leefkeuken

verbouwing woning en leefkeuken

verbouwing woning en leefkeuken

Locatie: jaren 50 woning in Zwolle

Interieur:

Van deze woning is de begane grond volledig verbouwd. Er is een aanbouw over de gehele breedte van de woning bij gekomen. Hierdoor is er een grote leefkeuken gerealiseerd. Het nieuwe gedeelte heeft een lichtstraat gekregen voor optimale lichtinval en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

De keuken is uitgevoerd in marmer en hout met rvs aanrechtblad. Het eiland gedeelte heeft een messing accent gekregen. 

design verlichting
en suite deuren
verbouwing woning en leefkeuken
lichtkoker
marmer keuken
lichtkoker
houten accessoires keuken

Maatwerkmeubels

Concept 04 tekende het ontwerp van de maatwerkmeubels. In het zitgedeelte is er over de gehele lengte een wandmeubel gekomen die plaats geeft aan boeken en accessoires en de tv. Ook is er een houten zitbank geïntegreerd. Op deze manier kan er flexibel met de ruimte worden omgegaan en biedt de zitbank ook ruimte voor accessoires.

Daarnaast is er in het werkgedeelte een mooie maatwerkkast en bureau op maat gerealiseerd. Uitgevoerd in dezelfde materialen als in de woonkamer geeft dit rust en voldoende opbergruimte. 

Het lichtplan is volledig aangepast. In het zitgedeelte is gekozen voor een houten vloer in visgraat uitvoering. Het nieuwe gedeelte, bijkeuken en de hal heeft een beton look tegel gekregen. 

Er zijn nieuwe gordijnen gekomen waarbij er een combinatie is gemaakt tussen vouwgordijnen aan de voorkant en hanggordijnen met linnen look aan de achterzijde van de woning. 

Kleuren en materialen:

In de woning is gekozen voor een combinatie van een houten visgraat vloer en beton grijze tegels. Deze tinten komen ook terug in de wandmeubels op maat en in een lichte grijze tint in de keuken.

Credits:

fotografie: Chiela | Verbouw, suitedeuren en maatwerkmeubels: van Gerner bouw | Houten vloer: Beekhof houten vloeren | Tegelvloer: Tegelhuys Ommen | gordijnen Fijngordijn | woonaccessoires Huis op Stelten

doorkijk woning
maatwerkmeubel
detail bank
zithoek
werkkamer maatwerk
maatwerk kast
vouwgordijnen
tips voor een goede uitbouw

portfolio